Trenutno sama sama i puštam film unazad. Sećam se kako smo se upoznali, sećam se prvog slučajnog susreta. Kako smo počeli ovu našu priču, istu kao i priča mnogih drugih, ali opet drugačija. Samo naša. Osećam se tako čudno. Kao da sam dobila ogroman beli papir i da moram da naslikam najlepši predeo, a nema dovoljno lepih boja kojima bi to naslikala. Tako i sad ne znam kako da opišem ovo što imamo. Posebno je, nisam ovo osećala nikad. Pokušaću da prenesem sve na papir.

Pored njega imam volju da prepešačim Saharu, da proputujem svet, da letimo na čarabonom ćilimu, da jurimo Ali  babu i četrdeset razbojnika, da živimo sa Moglijem u džungli. Pored njega želim da stvaramo naš svet, našu oazu mira i ljubavi. Pored njega, letim sa Zvnončicom bez čarabnog praha. Pored njega sam srećna čak i kad pada kiša. Sitnice me čine srećnom, i kao da sad vidim svet punim bojama, on je bio onaj deo puzle koji mi je falio. On je ono što me pokreće čak i kad nemam snage, daje mi vetar u leđa.

Jednom prilikom me je pitao zašto ga volim. Sad cu odgovoriti na to. Volim ga jer me je naučio da ponovo da letim. Da ponovo sanjam i nadam se, jer ponovo imam osmeh, onaj od kog me bole obrazi kad se smejem. Jer mi oči više nisu mutne, nego bistre. Jer se usuđujem da budna sanjam. Volim ga zbog toga što zna koliko volim čokoladu, jer mi doda maramicu i zagrli me kad plačem uz „Titanik“. Volim ga jer je poseban, možda za nekog drugog običan, ali meni jedinstven. Volim ga jer pored njega nisam ogolila samo telo, nego i dušu, a to ne možete pored svakog. Jer zna za moje snove, o kojima nikome nisam pričala. Zna za moje strahove i tera ih svaku noć, kad me zagrljajem štiti od Babaroge. Kad osetim da sam sigurna i mirno zaspim. Volim ga jer „Volim te“ ne treba objašnjavati.

„Volim te“ se oseća, vidi, pokazuje. Volim te, jer sam napokon našla ono što sam tražila sve ove godine

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s