Toplo je, otvoren je prozor i mesečina stidljivo ulazi, pleše po sobi, budim se I polako se okrećem ka tebi. Spavaš mirno, izgledaš tako nestvarno dok te pogledom milujem, ne želim da te budim. Hoću da te gledam dok spavaš pored mene. Nekoliko puta sam pokušavala da prenesem na papir ovo što osećam, ovo što mi se dešava, ali nisam uspevala. Ne znam ni da li ću sada uspeti. Pokušaću, to mogu. Ne uspevam da napišem ovu našu priču jer ne postoje reči koje bi to opisale.

Meni koja živim sa slovima ne uspeva da nađem dovoljno jaka I lepa koja bi opisala ovo što je u meni. Mašta. Ne nije. San, ma bolje je od toga, lepše. Priča. Da to je, naša priča, ali nije ni to ono što tražim. Ovo je budan san. Izgleda kao san, ali na javi. Davno sam zaključala osećanja, misleći da će tako ostati zauvek. Zaklučala sam ih, I išla tako kroz život. Nasmejana, ali ne i srećna.

I onda si ti zakoračio u hodnike mog života. Polako korak po korak. Išla sam ka tebi, a da toga nisam bila svesna. Sreli smo se negde na raskršću, pružio si mi ruku I tad je sve krenulo. Kad se te dodirnula osetila sam neki drhtaj duboko u duši. Negde na uspavanom delu duše. Probudio si nešto u meni, što sam mislila da se davno odselilo. Počela sam da ti verujem, kupovao si me sitnicama. Pogledima, dodirima si topio led na mojoj duši. A od tvojih poljubaca mi se tlo pod nogama pomeralo.

Sanjam budna sa tobom. Pravimo zajedničke planove, za koje sam prvi put u životu sigurna da će se ostvariti. Pomeraš se u snu, I privlačiš me sebi. Grliš me I grlim te. Tonem ponovo u san. Sigurna napokon. U ovoj našoj sobi, našla sam mir, sreću I ljubav. Meni više od toga ne treba. Samo da naša ljubav iz dana u dan raste. Da stvorimo naš svet u koji ćemo biti srećni. A znam da hoćemo, jer smo se našli slučajno, a takve ljubavi su najlepše, slučajne.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s