Budim se iznenada. Kao da sam pala sa neke ogromne visine. Kao kad sanjas da padaš i nikako da padneš, samo što sam ja ovaj put pala. Pala u tamnu noć, tihu, bez zvuka. Bez ikakvog znaka života oko mene. Ali to je samo noć kao svaka druga, a opet tako različita.

Budim se skroz, i čujem rvoje korake, ponovo dolaziš i moje misli, koračaš sigurnim koracima. Dobro znaš svaki kutak, svaki ćošak moje duše, ti si svoj na svome. Niko nikada pre tebe nije koračao tom stazom. Niko pre, i niko posle tebe. Kako da objasnim nekog koga nikad nisam imala. Nekog ko mi je potreban kao vazduh koji dišem… kako da te objasnim samoj sebi… nikada nisi znao da ti se radujem kao dete novoj igrački, kao pustinja kiši, radujem ti se, ali krijem to. Možda nekad prepoznaš želju u mojim očima, ali se praviš da ne vidiš.
Čuvam svaki naš susret duboko u sebi, svaki tvoj dodir osećam još uvek na svojoj koži. Svaku reč koju si mi uputio pamtm. I znam da ću te biti željna zauvek. Ostaću željna tvojih dodira, tvojih očiju. Ostaću željna prvih jutarnjih kafi sa tobom. Onih ukradenih poljubaca, ostaću zeljna tvojih dodira, tvog glasa. Ostaću zeljna tebe, koji si ušao u samu srž mog bića. Ostaću zeljna tvojih uzdaha, tvojih poljubaca. Tvojih dodira. Ostaću zeljna tebe. Takvog kakav jesi.
Povredjen. Isceljen. Tebe koji kriješ neku drugu stranu sebe, meni nepoznatu. Tebe ljutog. Srećnog. Tužnog. Ostaću zeljna tebe kad se budiš, kad toneš u san. Ostaću željna tvog glasa. Koji bi mi šaputao snove koje si imao. I one koje si ostvario.
Zavidim svima onima koji te znaju bolje od mene. Koji te znaju kad se iskreno smeješ i kad plačeš. Zavidim svim onim koje su se budile pored tebe. Koje su ti krale osmehe i misli. Zavidim kiši koja ti kaplje na lice. Zavidim vetru koji ti prolazi kroz kosu… zavidim svemu onome što me tera da te budem željna

One thought on “Ostaću te željna

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s